Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. November 03. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

236-tal repesztett közúton

236-tal repesztett közúton

A hajdú-bihari rendőrök 2020 októberében és november első napjaiban több gyorshajtót is bemértek.

A hajdú-bihari rendőrök a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében továbbra is rendszeresen végeznek sebességellenőrzést megyénk közútjain. Az ellenőrzések során több gyorshajtóról készült felvétel, volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 236 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott októberben. A sofőrökkel szemben a rendőrök közigazgatási eljárást indítottak- közölte a rendőrség.

Egy-egy útszakaszon a megengedett legnagyobb sebességet az út besorolása, minősége és környezeti sajátosságai alapján határozzák meg a szakemberek. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a KRESZ szabályainak betartása mellett, minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Fontos, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban – hangsúlyozza a rendőrség.

Címkék: gyorshajtás, mustang

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről