Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. November 17. 18:02, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

A saját fiára lőtt gumilövedékes pisztollyal egy anya

A saját fiára lőtt gumilövedékes pisztollyal egy anya

Családi veszekedés közben lőtt kétszer a fiára egy nő Bokodon szombaton. A rendőrök mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták.

A gyanú szerint november 15-én 18 óra 30 perc körül, egy 38 éves férfi szóváltásba keveredett az 55 éves anyjával Bokodon. A közösen lakott lakásukban a vita tettlegességig fajult. A nő, a lakásban tartott gáz-riasztó pisztolyával, - ami gumigolyóval volt töltve - kétszer meglőtte a fiát, majd az épületből kiment és értesítette a rendőröket.

A mentőszolgálat munkatársai mindkét személyt kórházba vitték, majd őket a rendőrök előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. Az 55 éves nő ellen súlyos testi sértés bűntett, míg 38 éves fia ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a gáz-riasztó pisztolyt, gumigolyót és gáz-riasztó lőszert is lefoglaltak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.