Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2018. Május 02. 13:59, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Árokba csapódott, majd elaludt az ittas autós

Két ittas sofőrt is elkaptak kedden és az éjjel a fertődi rendőrök. Egyikük egy árokban állt meg kocsijával és a volán mögött aludt.

A rendőrök szerdán 1 óra 15 perckor Hegykőn az Erdősföld utcában egy árokba sodródott autót ellenőriztek. A járőrök a kocsi vezetőülésében alvó sofőrt felébresztették, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A járművezető az intézkedőknek elismerte, hogy a majális ünnepséget követően hazafelé indult járművével, azonban arról nyilatkozni nem tudott, hogy hogyan került az árokba. A rendőrök a férfit további mintavételre előállították.

Hétfőn 13 óra 40 perckor Hegykőn, a Kossuth úton egy 47 éves kocsivezetőt is igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzés során vele szemben szintén alkoholszondát alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott. Ezután a járőrök a sofőrt további mintavételre előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 08. 14:07, szerda | Belföld

Megdőlt az áramfogyasztási rekord

Az előzetes adatok szerint megdőlt kedden délután az idén február 11-én mért országos áramfogyasztási rekord - tette közzé a honlapján szerdán a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. (Mavir).

2021. December 08. 11:45, szerda | Belföld

The Beatles - Get Back

Egerben mutatták be az új Beatles könyvet.

2021. December 08. 08:00, szerda | Belföld

Kisbolygó közelít a Föld felé

Egy, a nagyobb méretű földközeli kisbolygók közé tartozó égitest közelíti meg a Földet szombaton.

2021. December 08. 07:00, szerda | Belföld

Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj

Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj, az erről szóló rendeletet ma írták alá - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden.