Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Január 04. 15:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

Arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia

A tardosi lakos egy lakásból ruhaneműt és szerszámokat lopott. A tatai rendőrök aznap elfogták és őrizetbe vették a 42 éves férfit.

A gyanúsított 2022. január 3-án a tardosi lakcímén tartózkodott. A hajnali órákban arra ébredt, hogy balhét kell csinálnia. A környező utcákat bejárta, majd egy lakatlan házra lett figyelmes. Egy ablakon bemászott és az ingatlanból ruhaneműkkel és szerszámokkal együtt távozott. A sértett reggel vette észre a lopást, ekkor értesítette a rendőröket. A tatai járőrök adatgyűjtés során megállapították az elkövető személyazonosságát, akit 15 óra 30 perckor elfogtak. A rendőrök a kutatás során szinte az összes lopott tárgyat megtalálták – közölte a rendőrség.

A 42 éves férfit a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a tettest őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására. A férfi már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban már több alkalommal intézkedtek vele szemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.