Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2012. Április 28. 07:17, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Bebe elhozza Magyarországra etióp rokonait

Bebe elhozza Magyarországra etióp rokonait

Bebe amióta az eszét tudja, arra várt, hogy megismerhesse édesapja afrikai családját. A Back II Black frontembere több mint tízezer kilométert repült, hogy eljusson Etiópia fővárosába.

A nagy találkozásban az Afrikai-Magyar Egyesület segítette, így karitatív munkát is végzett.

- Most végre megölelhettem a nagybátyámat és a fiait. Nagyon felemelő élmény volt. Ami furcsa, hogy attól fogva, hogy leszálltam a repülőről, egy percig sem éreztem magam idegennek. Valahogy tudja a test és a lélek, hogy hol vannak az ember gyökerei. Voltak elképzeléseim, hogy milyen lehet ott az élet, de a valóság persze teljesen más.

Vittem a családnak néhány magyar népviseletbe öltözött babát, és fotót apuról, hogy lássák, mennyit változott az elmúlt három évtizedben. Most azt tervezgetjük, hogy az etiópiai rokonság egy része eljöhessen hozzánk, Magyarországra - mesélte a hot! magazinnak Bebe, aki szerint az etióp és a magyar konyha sok közös vonással rendelkezik.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.