Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2011. Augusztus 06. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Beszóltak Katalin hercegnőnek

Beszóltak Katalin hercegnőnek

Bár sokan becsülik nagyra szolid életmódja miatt Vilmos herceg feleségét, akad olyan is, aki csúnyán megszólja érte.

Kelly Osbourne újabban nem bír magával, és sorozatosan beszól. Nemrég az újabban eléggé kigömbölyödött Christina Aguilerára mondta, hogy "kövér szuka", most pedig Katalin hercegnő kapta meg tőle a magáét. A Tonight Show vendégeként fejtette ki, hogy szerinte Kate-nek nem kellene újrahasznosítani a ruháit, még akkor sem, ha ezzel bebizonyítja, hogy mennyire takarékos. 

"Nos, sajnálom, de ha enyém lenne ez az állás, én csak egyszer viselném [a ruhákat] - nyilatkoztatta ki. - Amennyiben én leszek a r***dt királynője Angliának, akkor csak egyszer viselem azt a ruhát, hisz feladom életem hátralevő részét, a magánéletemet, a legkevesebb, hogy minden napra kapjak egy új ruhát." Jay Leno, a műsorvezető közbe szólt: "És mi van az alsóneműkkel? Kidobnád azokat is?" "Ha tehetném, megtenném. Ez nagyon jó ötlet!" - replikázott Kelly, aki fogyása óta valahogy nem fér a bőrébe, bár dundin sem volt épp az a kezes személyiség...

Címkék: osbourne

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.