Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 09. 14:45, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Beteg kisfiú kívánságát teljesítették a soproni rendőrök

Beteg kisfiú kívánságát teljesítették a soproni rendőrök

Egy beteg kisfiú szülei írtak levelet a Soproni Rendőrkapitányság vezetőjének. Az egyenruhások pedig ezt követően teljesítették a hároméves Péter kívánságát.

A Soproni Rendőrkapitányság vezetője, Szabó Jenő ezredes kapott levelet tavaly decemberben egy fertőszentmiklósi családtól. A szülők beteg kisfiúk kívánságának teljesítését kérték a rendőrkapitányság vezetőjétől. Leírták, hogy gyermekük, a 3 és fél éves Péter nagy álma, hogy igazi rendőrautóban ülhessen. Azt is elmondták, hogy kisfiúkra január hónapban betegsége miatt súlyos műtétek várnak, de ha felépül, akkor nagyon szeretnék, ha ezt a kívánságát teljesíthetnék.

A soproni rendőrök azonnal igent mondtak a szülők kérésére és a kisfiú felépülését követően csütörtök délután meglátogatták a családot. Kiss Laura hadnagy apró ajándékokkal is kedveskedett Péternek, majd a ház előtt közösen megnézték a rendőrség egyik szolgálati autóját.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is sok egészséget és boldogságot kíván a családnak és Péternek!

Címkék: beteg, kisfiú, rendőr, Sopron

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.