Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2011. Szeptember 16. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Beteges dolgokra tanítják Surit

Beteges dolgokra tanítják Surit

Megkezdte az iskolát Suri Cruise, ami azt jelenti, hogy magába kell szívnia a Szcientológia tanait, és furcsa tudományait.

Magassarkút hord, sminkeli magát, drágább ruhatára van, mint egy átlagos felnőtt nőnek, és egyetlen gyereket sem fotóznak többet nála. Azonban Suri Cruise a héten kénytelen volt megtapasztalni, hogy milyen lehet egy átlagos ötéves élete. Illetve csak majdnem. Ugyanis suliba ment, csak éppen nem egy hagyományosba, hanem a Will Smithék által alapított szcientológus akadémiára. Ahol nem egyszerűen számolni és olvasni tanítják a kicsiket, hanem az emberiség nagy vezetőit képzik belőlük, akik képesek lesznek egy emelkedettebb létbe vezetni a népet. Illetve alaposan elmerülnek a robotika tanaiban is, hogy tudjanak humanoid gépeket építeni, ami nagyon jól jöhet egy esetleges űrlény inváziókor.

De mindenekelőtt az a legfontosabb az akadémia tanulói számára, hogy teljes mértékben megértsék és azonosuljanak az L. Ron Hubbard által kitalált vallás tanaival. Illetve, hogy csak azt a tudást fogadják be, amit a Szcientológia egyházszervezete elismer. Ezek pedig valljuk meg, nem éppen érthetőek egy ötéves gyerek számára, még akkor sem, ha otthon a papa, Tom Cruise is ezzel tömi a kis buksiját.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.