Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 28. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Guszti és Margó csodálatos napokat töltött el Thaiföldön, ám egy szigetlátogatás során olyan viharba keveredtek, amit korábban csak katasztrófafilmekben láttak.

- Egy picike lélekvesztőt béreltünk Gusztival. Odafelé még semmi sem utalt a ránk váró viharra, de két órával a megbeszélt időpont előtt már tudtuk, hogy a hajó nem tud majd visszatérni értünk - kezdte Margó, aki még most is borzong, ha visszagondol a történtekre.

- Egyik pillanatban még sütött a nap, a másikban pedig szinte éjszakai sötétségbe borult a látóhatár. Tomboló szél támadt és leszakadt az ég. Mindenki menekült a partról, amerre látott. Egy fóliából és ágakból összetákolt viskóba húzódtunk, de a több méteres hullámok azt is elérték. Végül egy óra múlva kezdett csitulni az ítéletidő, és két óra késéssel visszatért a hajónk is, hogy visszavigyen minket. A vízen azonban továbbra is embertelen körülmények voltak, a hatalmas hullámok össze-vissza dobálták a kis hajót. Végig rettegtem, hiszen rossz úszó vagyok, és azt hittem, hogy a hatalmas hullámok felborítják a kis alkalmatosságot - mesélte kalandjukat az énekesnő, akit csak ezután ért az igazi sokk.

- Húsz kilométerre a parttól láttam, hogy a csónak vezetője egyre idegesebb, míg végül leállt a motor, mert elfogyott az üzemanyag. Azt hittem, eljött a vég! A "kapitány" izgatott telefonálgatásba kezdett, végül egy másik hajó hozott egy flakon benzint. Amikor kiértünk a partra, mindketten megcsókoltuk az anyaföldet, és megfogadtuk, hogy több hasonló túrát nem teszünk a jövőben - osztotta meg az Új Ásszal megrázó élményét Bódi Margó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára