Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 12. 10:00, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Bosszúból bevágott elé, fékezett, emiatt felborult a mögötte érkező

Bosszúból bevágott elé, fékezett, emiatt felborult a mögötte érkező

Közlekedési konfliktust akart hirtelen fékezéssel megoldani egy sofőr, de baleset és büntetőeljárás lett a történet vége.

Peugeot kisteherautójával haladt július 11-én reggel az M7-es autópályán Lepsény irányába az a 62 éves budapesti férfi, aki elé menet közben bevágott egy Volvo és hirtelen, intenzíven fékezni kezdett. A kisteherautó vezetője, hogy az ütközést elkerülje, megpróbálta az előtte fékező autóst kikerülni, de a járműve irányíthatatlanná vált és a szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés erejétől a Peugeot felborult, majd az oldalán-tetején többször átfordulva a leállósávban állt meg. A sofőrnek a baleset következtében könnyű sérülése keletkezett.

A Volvo-t vezető szintén budapesti 48 éves férfi tovább haladt, majd a balesetet észlelve visszatolatott segítséget nyújtani. A helyszínre kiérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a férfi a baleset előtt egy közlekedési konfliktust akart azzal megtorolni, hogy bevágott a Peugeot elé és hirtelen fékezni kezdett.

A sofőr ellen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást.

Címkék: Autópálya, baleset, M7

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni