Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. December 23. 07:02, péntek | Belföld
Forrás: hajdupress.hu

Botrányos videó! Kitiltották az Indexet a parlamentből!

Botrányos videó! Kitiltották az Indexet a parlamentből!

Állítólag megsértették az országgyűlés méltóságát, emiatt az Index.hu összes munkatársát kitiltották a parlamentből. Az Indexvideó a Facebookon hozta nyilvánosságra a házvezetőség döntését.

Az indoklás szerint: "Az Index.hu hírportálon 2011. december 20-án megjelent „Boldog Karácsonyt, magyar demokrácia!” című videó készítői (...) már nem csak a szabályokat, rendelkezéseket hagyták figyelmen kívül, de súlyosan megsértették az Országház és az Országgyűlés méltóságát is. Mindezek alapján az Országgyűlés házvezetése úgy döntött, hogy az Index.hu hírportál újságírói részére 2011. december 21-től az Országházba és a Képviselői Irodaházba parlamenti belépő nem adható ki mindaddig, amíg az Országgyűlés elnöke megfelelő garanciát nem kap arra, hogy a hírportál újságírói tiszteletben tartják az Országgyűlés méltóságát és betartják a parlamenti tudósításra vonatkozó rendelkezéseket és szabályokat" -tudósít a Hir24.

Címkék: Index, parlament

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.