Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 05. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Britney megint kezd leépülni

Britney megint kezd leépülni

Az új turnéja okozta stressz teljesen kikészíti Britney Spearst, és félő, hogy ismét eluralkodik rajta az önpusztítás, valamint az őrület.

 

Négy éve túlmelegedtek a turbinák Britney fejében, és az agya egy része, mely az emberi viselkedésért felel, beszűntette a működést. A vészriadó hangja pedig már ismét hallható. A Femme Fatale turnéja még csak bő két hete tart, de az énekesnőt máris túlságosan is megviseli a stressz. Szeretné ugyanis bebizonyítani, hogy még mindig képes arra a teljesítményre, mint évekkel ezelőtt. Amikor viszont ideges, akkor túleszi magát, így sikerült a koncertkörút első állomására már meghíznia. Labilis idegei másik hatása, hogy képtelen aludni. Az fellépések igénybevételét pedig így nem sokáig fogja bírni a szervezete. Legutóbbi klipje fogadtatása is teljesen letörte, mivel senki nem az iróniát vette észre benne, hanem a borzasztó kivitelezést. Ezért most aggódnak a turnén vele dolgozók, mert tudják nagyon jól, ha Ms. Spears feje fölött összecsapnak a hullámok, akkor jön a hajleborotválás, a züllés, és az esernyővel való paparazziverés.
 

Címkék: Britney Spears

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára