Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. Május 09. 19:03, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Czutor Zoli fityiszt mutat a mai fiataloknak új klipjében

Czutor Zoli fityiszt mutat a mai fiataloknak új klipjében

Czutor Zoli mindig is a szókimondó stílusáról, társadalomkritikus véleményalkotásáról volt híres. A Belmondo frontembere ezúttal sem fogta vissza magát: bandája új klipjében alaposan beolvas a mai fiataloknak.

A görbe tükörrel odadörgöli a Z generáció orra alá, hogy nem megélik, hanem kütyüikkel csak dokumentálják a fontos pillanatokat. Többek között erről is mesél a Sláger TV Híradó csütörtöki adásában, amelynek másik vendége az a Knapik Tomi lesz, akinek együttese, a Fiesta körül egy hamis pletyka keringett az elmúlt napokban – de végre tiszta vizet önt a pohárba.

Czutor Zoli, a Belmondo együttes frontembere vadonatúj klipjüket mutatja be a Sláger TV Híradójának csütörtök esti adásában. Mint azt megtudhatjuk tőle, a friss sláger üzenete igencsak aktuális: a közösségi média, és a fiatalok ehhez való viszonyát dolgozták fel. Zolit mindig is foglalkoztatta a társadalomkritika, és ez most egy olyan téma, amit szívesen mutatnak be, még akkor is, ha a kritikájukra a Z generáció szülöttei kissé sértődötten felhúzzák a szemöldöküket.

„Az, ahogy reagálok a világra, sokszor csak úgy kibukik belőlem, nem tudom megállni. Nem lehet mindig arról írni, hogy szép az élet, néha komolyabb témákhoz kell nyúlni, amik kicsit közelebb vannak a valósághoz. A Pár piálás című albumunkon persze sok olyan dal van, amelyek inkább bulisak, de a Mindennél van még jobb klipjében egy nagyon komoly üzenet is szerepet kap. A videóban két szemszögből látjuk a sztorit, az egyik egy ízig-vérig belmondós színpadkép, a másik pedig a közönség, ahol több fiatal folyamatosan telefonnal veszi a koncertet. Így csak a telefonjukon keresztül látnak minket, és valójában az igazi élményeket nem élik meg” – mesélte a zenész.

A Fiesta gitárosa, Knapik Tomi is feltűnik a csütörtöki adásban. A rajongók legnagyobb örömére az együttes nemrégiben új dallal rukkolt elő, csakhogy ezzel nem kis riadalmat okoztak követőik körében. A legfrissebb nóta ugyanis Pintácsi Vikivel közösen készült, a netes fórumokon pedig azonnal megindult a találgatás: Kocsis Renátát lecserélték Vikire?

„Ez az együttműködés csak ideiglenes volt, a mostanában nagyon divatos „feat”-elésről van szó. Egy dal erejéig álltunk össze, Viki nem tagja az együttesnek. Remek kirándulás volt, de Kocsis Renátával már négy éve dolgozunk, nagyon megtaláltuk a közös hangot, és a továbbiakban is vele teljes a csapat” – tisztázta a helyzetet Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára