Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 19. 11:55, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Elfogták a kerepesi önkielégítőt, Nógrádig követték

Elfogták a kerepesi önkielégítőt, Nógrádig követték

Nógrád megyéig követték a szeméremsértéssel gyanúsítható férfi nyomait a gödöllői rendőrök. Elfogták, kihallgatták, kezdeményezik bíróság elé állítását.

Egy, a szilasligeti HÉV megálló padján ülő nő értesítette a rendőrséget 2022. augusztus 15-én késő délelőtt, hogy a jegypénztáros bódé mögötti területen egy férfi önkielégítést végzett, miközben folyamatosan őt bámulta közölte a rendőrség.

A gödöllői rendőrök minden lehetséges információt beszereztek az akkor még ismeretlen férfiről, végig járták a környék üzleteit, vendéglátóhelyeit, tanúkat kutattak, adatoltak. Feltérképezték, a településen hol fordult meg a férfi, merre járt, merre mozgott. Az elemző-értékelő munka terelte őket Nógrád megye felé, azon belül is egy Pásztói járáshoz tartozó kistelepülésre. A hajsza befejezéséhez segítséget nyújtó kállói rendőrök 2022. augusztus 18-án este fogták el és bilincselték a 38 éves O. Ferencet.
Kihallgatása már másnapra nyúlt át, éjfél után gyanúsították meg szeméremsértés vétségével.

O. Ferenc beismerte tettét, ám konkrét magyarázatot nem tudott rá adni. Elmondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV megállóban állva meglátta a padon ülő nőt és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.