Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2018. Május 10. 08:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, majd egy ház kerítésének ütközött motorkerékpárjával egy ittas férfi Pécsen a minap. Ráadásul hamis volt a rendszáma is.

Egy motorral közlekedő férfit akartak igazoltatni a rendőrök május 8-án 10 óra 20 perckor Pécsen az Eszék utcánál, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva tovább haladt. A rendőrök követni kezdték a motorost, aki pár perccel később Keszüben a Petőfi Sándor utcában elesett a motorral, majd egy ház kerítésének ütközött. A könnyű sérülést szenvedő férfinál alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök elfogták, majd további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi el van tiltva a járművezetéstől, valamint a motorkerékpár forgalmi rendszámán lévő P betű, R betűre volt házilag átjavítva.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást indított. A hamisított forgalmi rendszám miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúját is vizsgálja a rendőrség.

Címkék: hamis, ittas, motor, pécs, rendő

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 08. 09:02, szerda | Kék hírek

Elítélték a traktorost, aki egy gyerek halálát okozta

Helybenhagyták másodfokon annak a férfinak a fogházbüntetését, aki mezőgazdasági vontatójával egy gyermek halálát okozta Vas megyében - tette közzé a Szombathelyi Törvényszék kedden.

2021. December 07. 13:03, kedd | Kék hírek

Csőtörés buktatta le a drogtermesztőt

A 30 éves mosonmagyaróvári férfi egy lakást bérelt, ott termesztett marihuánát.

2021. December 07. 10:04, kedd | Kék hírek

Hamisít fertőtlenítőszerrel csaltak ki 28 millió forintot

28 millió forintos kárt okozó csalás miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a rendőrség.

2021. December 07. 07:00, kedd | Kék hírek

Letartóztatták a volt főbérlője megölésével gyanúsított férfit

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra - 2022. január 6-ig - annak a férfinak a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a volt főbérlőjét egy óbudai vendégházban