Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Október 17. 12:54, péntek | Sport
Forrás: Lenger Varga Péter

Fehér lap és öt csere lesz a fociban?

Fehér lap és öt csere lesz a fociban?

Be kellene vezetni a fehér lapot és a meccsenkénti öt cserét Michel Platini szerint. Legalábbis ezt fejtegeti az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke csütörtökön megjelent könyvében.

Parlons Football vagyis Beszéljünk futballul címmel jelent meg csütörtökön Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökének fociról szóló könyve. Ebbe a francia háromszoros aranylabdás, UEFA-elöljáró egyebek közt azt is kifejti, hogy be kellene vezetni a bíróknál a fehér lap fogalmát is. A játékvezetők ezt akkor mutatnánk fel, amikor egy-egy játékos hevesen vitatja a bíró döntését. A fehér lap mellett pedig a renitens labdarúgó kapna még egy 10 perces kispados kényszerpihenőt is.

Emellett Platini szerint a mérkőzések szünetében plusz két cserét is végrehajthatnának az edzők, szövetségi kapitányok, a meccsek közbeni három mellett. Minderre véleménye alapján azért van szükség, mert figyelembe kell venni, hogy a csapatok jelenlegi kereteit sok játékos alkotja.

Az UEFA elnöke a labdarúgás szabályalkotó testületét (IFAB) is kibővítené egy korábbi játékosokból és szakemberekből álló testülettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!