Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Március 28. 08:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Fejsze és kés is előkerült

Fejsze és kés is előkerült

Négyen estek egymásnak egy endrőci családi ház udvarában, a rendőrök elfogták őket.

Egy férfi 2021. március 26-án kora délután arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy Endrőcön, egy családi ház udvarán verekedés van. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy 29 éves helyi nő megjelent az endrőci ház udvarán, majd a nő az ott parkoló járművet meg akarta rongálni egy fejszével, azonban az ott lakó 31 éves férfi elvette tőle azt, a nőt pedig a földre lökte. Ekkor a nő 46 éves férje is megjelent – szintén egy fejszével a kezében –, és ő is a házigazdára támadt, aki azonban egy bottal fejbe verte támadóját, a fejszét pedig elvette. A 46 éves férfi ezután egy késsel támadt, de ezt is elvette tőle a házigazda. A hívatlan vendég nem adta fel - közölte a rendőrség.

Kaszát ragadott, és azzal támadt vitapartnerére, azonban azzal sem járt sikerrel, így az autót kezdte el ütni.

Ezzel egy időben a 29 éves nő összeverekedett a házigazda 23 éves élettársával, majd csatlakozott a férjéhez, és együtt rongálták az autót.

A rendőrök a helyszínen elfogták a négy személyt, majd a 46 éves férfi kivételével – tekintettel arra, hogy őt kórházba kellett szállítani – előállították őket a kapitányságra.
A 31 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete, párja ellen garázdaság, míg a 29 éves nő ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Címkék: endrőc, fejsze, kés, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során