Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 17. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Alice Cooper ingyen reklámozta Budapestet. A legendás rocksztár a Fox News Startraveller című műsorában beszélt arról, hogy mindenkinek érdemes lenne ellátogatni a magyar fővárosba.

- Sok jó hely van Európában, de Budapest az a város, amit nem szabad kihagyni senkinek sem. A feleségem azt mondja, romantikusabb, mint Párizs. Van valami Budapestben, ami nagyon rokonszenvessé teszi - mondja Alice Cooper.

A rockert teljesen elvarázsolta fővárosunk, állítása szerint a nyáresti dunai hajózásnál kevés romantikusabb dolog van, ráadásul nagyon szerette a kanyargós, macskaköves utcákat. Cooper egyébként még azt is tudta, hogy a főváros két részből áll, Budából és Pestből, köztük pedig a Duna folyik - írja az Új Ász..

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára