Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 02. 11:05, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kegyetlen emberölést göngyölítettek fel a rendőrök - Videó

Kegyetlen emberölést göngyölítettek fel a rendőrök - Videó

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kell felelnie a 27 éves férfinak.

Egy 2020. július 12-én Debrecen az Erzsébet utcában történt bántalmazás miatt nyomoztak a rendőrök. Az áttörés 2021. február 4-én jött az ügyben, amikor a nyomozók beazonosítottak egy férfit és egy nőt, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A 27 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy ő bántalmazta a sértettet. Mint kiderült, vitatkozni kezdtek, ami egészen verekedésig fajult, azonban a gyanúsított a dulakodás közben földre kerülő áldozatát többször fejbe is rúgta, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség.

Az egyenruhások halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették bűnügyi őrizetbe a helyi lakost és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság 2021. február 10-én elrendelt.

A minden részletre kiterjedő nyomozás során a bűnügyesek átminősítették a cselekményt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettére. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk