Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 14. 08:19, szombat | Belföld
Forrás: mti

Kigyulladt egy raktár a kál-kápolnai vasútállomáson

Kigyulladt egy raktár a kál-kápolnai vasútállomáson

Kigyulladt egy raktárépület szombat hajnalban Kál-Kápolna vasútállomáson, a tüzet már eloltották, de rövid ideig a vasúti közlekedést szüneteltetni kellett.

Hevesi Katalin, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: egy kétszáz négyzetméteres raktár gyulladt ki Kál-Kápolna vasútállomáson. Az épületben két gázpalack felrobbant.

A tüzet a füzesabonyi és a hevesi katasztrófavédelmi őrs, valamint az egri és a mezőkövesdi tűzoltók oltották el.

A szóvivő közölte: szakaszos áramtalanítást kellett végezni, ezért az oltás és az utómunkálatok idejére a vasúti közlekedés szünetelt, a sínpályákat keresztező közutat is le kellett zárni.

Két hajnali vonat közlekedését akadályozta a tűz - tájékoztatta Peiper Károly, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t. A Hatvanból Egerbe tartó személyvonat ötven, a Budapest-Keleti és Eger között közlekedő gyorsvonat pedig húsz perc várakozásra kényszerült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről