Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 07. 13:46, szombat | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Korzikán fogtak el egy szexuális erőszakkal vádolt szlovák-magyar párt

Korzikán fogtak el egy szexuális erőszakkal vádolt szlovák-magyar párt

Korzikán fogták el azt a szlovák férfit és élettársát, egy magyar nőt, akik ellen a gondozásukra bízott gyermekkel szemben elkövetett szexuális erőszak,

illetve kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság adott ki elfogatóparancsot - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a rendőrség honlapján szombaton.

Közleményükben azt írták: V. Kulin és M. Sándorné a hatóságok számára 2021 márciusától vált elérhetetlenné. Mivel a rendőrségnek információja volt arról, hogy az élettársak külföldön próbálnak a hatóságok elől elrejtőzni, európai elfogatóparancsot adtak ki ellenük.

A Készenléti Rendőrség a szlovák társszervekkel együttműködve megállapította, hogy a férfi és a nő Korzikán tartózkodhat, ezért az ENFAST (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) elnevezésű nemzetközi együttműködés keretein belül felvette a kapcsolatot a francia központi célkörözési egységgel. Velük együttműködve sikerült megállapítani, hogy a pár Franciaországhoz tartozó Korzika fővárosában, Ajaccióban tartózkodik.

A párt a korzikai szakegység munkatársai csütörtök reggel elfogták, kiadatásukról később döntenek a francia hatóságok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.