Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2016. December 07. 16:44, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont

Kucsera Gábor: „Afrikában kicserélődik az ember!”

Kucsera Gábor: „Afrikában kicserélődik az ember!”

Kucsera Gábor mindig büszkén mesélt feleségének afrikai élményeiről, amikor is négy hetet töltött el a fekete kontinensen egy tévéműsornak köszönhetően.

Tápai Szabina pedig addig hallgatta ezeket az élménybeszámolókat, mígnem ő is kedvet kapott hozzá, hogy Afrikába utazzon.

„Gábor olyan lelkesen mesélt, hogy én is kedvet kaptam, hogy megnézzem milyen az afrikai kultúra, hogyan élnek az ottani emberek mit esznek, hogyan töltik szabadidejüket – kezdi az egykori kézilabdázó – nagy a szegénység Afrikában, de az emberek boldogok, mindig mosolyognak, mi pedig feltöltődünk ott. – szól közbe Gábor – egyszer ki kell menni mindenkinek Afrikába ahol az ember kicserélődik.”
Gábor a felesége nyomásának engedve elvitte a családot Afrikába. Idő hiányában most a magyar Afrikáig vették az irányt. A felsőtárkányi Bambara Hotel Magyarországra varázsolja Afrikát. Ott mindenféle óvintézkedés és kockázat nélkül engedhetjük magunkhoz közel a kontinens csodáit.

„A szállodában eltöltött napok alatt arra gondoltam, hogy miért is vágyok én több ezer kilométerre, amikor a Bambara Hotelben minden adott volt. Autentikus welcome itallal fogadtak minket, szobánk minden berendezési tárgya a törzsi világot képviselte, az étteremben afrikai ételeket is kóstolhattunk és nem utolsó sorban a wellness, ahol egy sejtelmes barlangban találtuk magunkat – áradozik tovább az édesanya, akinek a saját ujjongásán túl kisfia, Bence öröme jelentette a legtöbbet.
„Beni nagyon boldog volt, amikor élő szurikátákat látott a szálloda közepén, rögtön meg akarta őket simogatni. Amikor viszont megjelent Bizsu az életnagyságú kedvenc kikerekedett a kisfiúnk szeme. Büszkén vette át a nyertesnek járó szurikáta oklevelet Bizsutól. – emlékszik az édesapa – azt hittük Szabinával, hogy félni fog, de nem így történt. Meglepetés meglepetést követett. December eleje lévén még a Mikulás is meglátogatta őt, na, onnan már nem lehetett vele bánni, felszabadult ás nagyon bőbeszédű lett.”

A család éppen a dzsungel játszóházat fedezte fel, amikor csengőszó kíséretében meglepte őket a szálloda ajándékosztója.

„Jó voltam!- kiáltotta Beni zavarában – meséli anyukája, aki arra is rá tudta venni a kisfiát, hogy énekeljenek közösen a nagyszakállúnak.

Bence igazi nagyfiúként kínálta meg a Mikulást a család által készített mézeskalácsokkal és azt is megígérte, hogy mindig nagyon jó fiú lesz!

„Nem volt megilletődve, pedig készültünk rá, hogy mit mondjunk neki, ha elsírja magát – veszi át a szót az Édes Élet sztárja – fogta az ajándékát és azt mondta, hogy na jó, most már mehetünk fürdeni – nevet. – ezekért a pillanatokért érdemes élni, amikor a kisfiunk szeme csillog, és nagyon örül valaminek. A barlangfürdőben pedig annyira jól érezte magát, hogy ki sem akart jönni a medencéből.

Gábor és Szabina nagyon szerencsésnek tartja magát, mert ha úgy szeretnék, akár kettesben is el tudnak utazni egy kicsit feltöltődni, akár az év végi ünnepek előtt is, mert mindkettőjük szülei szívesen vigyáznak Bencére. De azért mégis hármasban teljes a családuk, ezért szavaznak elsősorban családbarát helyekre.

Címkék: afrika, kucsera gábor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

2022. Augusztus 11. 09:07, csütörtök | Bulvár

Milky Chance a Szigeten: a YouTube gyermekei vagyunk

A YouTube gyermekei vagyunk, sokat köszönhetünk a csatornának, és a közösségi médiát igyekszünk tudatosan használni.

2022. Augusztus 10. 13:08, szerda | Bulvár

Kiderült, hogy kik a Sziget legdrágább előadói

A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.