Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2013. Május 24. 09:45, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Május a gyerekek hónapja

Május a gyerekek hónapja

Elérkezett a május a tavasz vége és egyben a győri Négy Évszak Fesztivál Tavaszi részének utolsó hónapja. Ez a hónap egyértelműen a gyerekeké. Győrben is rengeteg helyszínen várják színes programokkal Őket.

A győri Mobilisben kreatív programokkal, színházi előadással és a győri Arabona Parkour csapatának Szaltó a falon című bemutatkozójával egybekötve tartanak gyereknapot. A Holle Anyó Színház, Egér a Marson című előadása várja a kicsiket és nagyokat.

A Likócsi Közösségi házban sem feledkeznek meg a Nemzetközi Gyermeknap megtartásáról. Itt május 26-án délután 2 órától várják a legkülönfélébb programokkal a kicsiket és szüleiket. Ebben az évben bóbita szigetévé változik a Radó-Sziget, ahova szeretettel várják a gyerekeket! A sok érdekes programban Weöres Sándorra emlékezve, legszebb verseinek alakjai elevenednek meg. Pávaszem királykisasszony kastélyában ügyességi játékokat játszhatnak a gyerekek, a békakirállyal próbára tehetik ügyességüket, felépíthetik bóbita házát, kézműves foglalkozásokon szép tárgyakat bütykölhetnek. A színpadon közben bábosok és zenészek gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról. Mindezeken felül játékbemutató, zsonglőrtanoda, körhinta és sok egyéb színes program várja a szigetre látogatókat!

Természetesen a győri állatkert sem marad ki a gyereknapi programot szervezők sorából. Az állatsimogatás és játszóház mellett ajándékokkal és meglepetéssel kedveskednek az őket meglátogató gyerekeknek. A Vaskakas bábszínház pedig ingyenes előadással ünnepli a gyereknapot. Végül, de nem utolsó sorban, a Győr Plázában ezen a napon délutántól játszóház, kézműves foglalkozások, vetélkedő és meglepetés fellépő is várja a gyerekeket!
Ismét érdemes Győrbe látogatni, gyermeknap alkalmából megannyi programmal szolgál a családoknak a város. Most már csak a jó időben kell reménykedni! A Győrbe látogató családok számára kínál nyugodt környezetben elérhető áron szállást a Hotel Paár Szieszta.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 19:08, szerda | Belföld

Az idén végre lesz hazai kajszi- és őszibarack

A legtöbb nyári gyümölcsből valamivel jobb termés várható, mint az elmúlt két évben, és jó hír, hogy a tavalyi és a tavalyelőtti hiány után az idén lesz hazai kajszi- és őszibarack,

2022. Május 18. 13:09, szerda | Belföld

Andrzej Duda: Brüsszel késlelteti a magyar helyreállítási alap eszközeinek folyósítását

Brüsszel késlelteti a magyar helyreállítási alap eszközeinek folyósítását, miközben Magyarország energiabiztonsága komoly beruházásokat igényel

2022. Május 18. 12:02, szerda | Belföld

A Balaton megóvásáért indult ökológiai és kulturális programsorozat

A Balaton megóvása érdekében ökológiai-kulturális programsorozat indult, amely a tervek szerint 2023 után is folytatódik.

2022. Május 18. 10:01, szerda | Belföld

Egyéves gyerekük mellett rejtegette a drogot a házaspár - Videó

Az apát és az anyát lakásukban fogták el a miskolci nyomozók, míg a drogbizniszben alattuk álló díler kezén az utcán kattant a bilincs.