Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2019. Április 04. 05:02, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Meghalt az utasa egy súlyosan ittas autósnak

Meghalt az utasa egy súlyosan ittas autósnak

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a baleset vizsgálatát.

A rendőrök még tavaly március 30-án 17 óra körül Hajdúnánáson a Petőfi utcában intézkedtek egy balesetnél. A vizsgálat szerint egy férfi ittasan okozott balesetet. Egy jobbra ívelő útkanyarulatban járműve sebességét nem megfelelően választotta meg és az árokba sodródott, ahol egy fának ütközött.

A balesetben a kocsi utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás során életét vesztette, míg a sofőr súlyos sérülést szenvedett.

Az ügy vizsgálatába bevont igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint a sofőr súlyos fokú alkoholos befolyásoltságban vezette gépjárművét.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály az 56 éves férfival szemben halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytatott vizsgálatot.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 12:02, péntek | Belföld

A magyar ivóvíz kiválóan megfelel az uniós jogszabályoknak

A Magyarországon szolgáltatott ivóvíz kiválóan megfelel az uniós előírásoknak és jogszabályoknak

2022. Január 21. 11:01, péntek | Belföld

Jelentős fejlesztésekkel menthető meg a magyar diótermesztés

Jelentős fejlesztésekkel és kutatásokkal menthető meg a magyar diótermesztés, amely az utóbbi években elvesztette a versenyképességét a nemzetközi piacon

2022. Január 21. 10:48, péntek | Belföld

Autójában hurcolta a holttestet - VIDEÓ

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki arról a brutális gyilkosról, aki Kisvárdánál egy prostituáltat megölt, egy butik eladóját pedig majdnem halálra szurkálta Nyíregyházán.

2022. Január 21. 09:03, péntek | Belföld

Egy hét alatt 300 kilométert tett meg a PET Kupa jeladóval ellátott palackja a Tiszán

Egy hét alatt csaknem 300 kilométert tett meg a Tiszán a PET Kupa egyik jeladóval ellátott palackja, hasznos adatokat szolgáltatatva a folyón úszó hulladék útjának kutatásához és a folyótisztító akció sikeréhez