Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2012. Április 11. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Menyire lehet beteg Damu Roland szíve?

Menyire lehet beteg Damu Roland szíve?

Sokak szerint Damu Roland - színlelt - szívbetegségével csak az utolsó szalmaszálat akarja megragadni, hogy elkerülje a börtönt, ahol bűncselekménye jellege miatt nagyon nehéz idők várhatnak rá.

Ügyvédje, dr. Ruttner György ezt határozottan cáfolja.

- Arról szó nincs, hogy ügyfelem csak a börtönbüntetést szeretné elkerülni. Damu Rolandot nagyon megviselte, hogy ártatlanul börtönbüntetésre ítélték. Az utóbbi hónapokban is sokat szorongott, rengeteget aggódott a per kimenetele miatt. Nyilvánvaló, hogy ez a hosszú hónapok óta tartó stressz is óriási szerepet játszott abban, hogy az egészsége megrendült - hangsúlyozza dr. Ruttner György, aki szerint, ha kiderül a színész súlyos szívbetegsége, abban a pillanatban kérvényezni fogja a büntetésének elhalasztását.

A Kiskegyed információi szerint, ha egy börtönbüntetésre ítélt embernél súlyos betegséget diagnosztizálnak, igazságügyi orvos szakértő dönt arról, hogy az elítélt egészségi állapota lehetővé teszi-e a börtönbüntetés megkezdését, avagy sem. Mint ismeretes, Zalatnay Sarolta is bemutatott olyan orvosi leleteket, amelyek igazolták, hogy méhnyakrákban szenved. Ennek ellenére meg kellett kezdenie börtönbüntetését, és két évvel később sem a betegség, hanem jó magaviselete miatt engedték ki.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 20. 08:47, szerda | Bulvár

Mel Brooks folytatja a Világtörténelem című filmjét

Mel Brooks folytatja negyven éve bemutatott Világtörténelem - 1. rész című filmjét - számolt be róla a deadline.com.

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.