Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2019. Február 11. 18:39, hétfő | PR

Ne féljünk a repülőtértől!

Ne féljünk a repülőtértől!

A légikikötők sokak számára rémisztő, kaotikus helyek, pedig aggodalomra semmi ok: rendszer logikus, számos eszköz segíti a tájékozódást, és a személyzettől is bármikor kérhetünk útbaigazítást.

Ma, amikor kinyílt előttünk a világ, és számtalan légitársaság verseng figyelmünkért jobbnál jobb ajánlatokkal, szomorú, hogy sokan úgy hiszik, egyedül nem tudnak eligazodni a repterek forgatagában. Az igazság az, hogy az utas, az üzemeltető és a szoros időbeosztás szerint dolgozó légitársaságok érdeke közös: a zökkenőmentes forgalom a parkolótól a járat kapujáig.

A minden igényt kielégítő repülőtéri parkolás Ferihegy esetében is elérhető, a hét zóna minden élethelyzetre és költségvetésre kiváló megoldásokat kínál. A saját autónkkal való kiérkezés megkönnyíti utunkat, hiszen nem kell buszt keresgélni vagy taxira várni. Ugyanígy a tájékoztató honlapok, a rengeteg check-in pult, a szakképzett személyzet és a jelzőtáblák mind hozzájárulnak az olajozott reptéri élethez.A terminálba lépve

Indulás előtt két órával a repülőtérre megérkezve minden esetben a check-in pultokat kell megkeresünk. Itt tudunk „bejelentkezni” a járatra, illetve ezen a helyen történik a poggyász, a csomag feladása is. A hatalmas kijelzőkön keressük meg járatunk számát, fáradjunk a megadott pulthoz, tegyük a bőröndöket a szalagra, és készen vagyunk. Már csak az a táska marad nálunk, amit az utastérbe felviszünk magunkkal. Mehetünk is tovább!

Fémdetektor és reptéri vásárolgatás

Követező megálló a biztonsági ellenőrzés. A nagy kiszerelésű folyadékok, a szúró- és vágóeszközök, de még a fémből kézült körömreszelők is biztosan tiltólistásak a kézipoggyászokban, ezeknek a csomagtérbe feladott bőröndbe kell kerülniük. A biztonsági személyzet segít eligazodni a futószalagok mellett, majd átirányít minket a detektorkapun.

Ezzel gyakorlatilag le is tudtuk a nehezét, már csupán arra kell figyelnünk, hogy ne késsük le a gépet a reptéri boltok választékában elmerülve. A tranzitban ugyanis számtalan világmárkát és jellegzetes helyi termékeket vásárolhatunk meg – ráadásul ÁFA nélkül.

Beszállás

Legkésőbb fél órával felszállás előtt érkezzünk meg a tranzit zóna kijelzőin kiírt beszállókapuhoz, majd egy utolsó iratellenőrzés után felszállhatunk a repülőgépre. Ennyire egyszerű – de ha mégis elakadnánk útközben, a reptéri személyzet mindig készségesen útbaigazítást ad. Mivel pedig a folyamatok a világon mindenhol azonosak, az első alkalom után már mi is otthonosan mozoghatunk Róma, Washington, Osaka repülőterein!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.