Városlista
2021. október 28, csütörtök - Simon

Hírek

2011. Július 14. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Rúdtáncolt a boszorkány?

Rúdtáncolt a boszorkány?

A Harry Potter sztárja nagyon megunhatta a jókislány-szerepet: a New York-i premier után ugyanis egy sztriptízbárban táncolta ki magát, lengén öltözött lányok közt.

Emma Watson ezen a héten egy életre maga mögött hagyta a varázslófilmek stréber szerepét. Úgy tűnik, nincs kedve többet adni a látszatra, ezért az e heti premier után egy vérbeli sztriptízbárban engedte ki a fáradt gőzt. A színésznő természetesen nem ment egyedül, hanem barátaival vette körbe magát, nehogy azt est folyamán valaki lefotózhassa, amint túl közel kerül egy-egy erotikus táncoslányhoz - ám mindezek ellenére Emma remekül érezte magát, és még a rúdtáncon is elgondolkodott, bár végül mégsem vállalta be a mókát. Talán mégiscsak szorult bele egy kis Hermione-vér?

Címkék: emma watson

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 28. 17:07, csütörtök | Bulvár

Nagyot nőtt egy év alatt a kínai milliárdosok száma

Nagyot nőtt egy év alatt a kínai dollármilliárdosok száma: idén 307-tel többen vannak, mint tavaly, és így 1185-en szerepelnek a sanghaji Hurum magazin által szerdán közzétett listán.

2021. Október 27. 18:19, szerda | Bulvár

Prémium Médiaválogatott a Spirit FM-ben megint nagyot ütött!

Katus Attila és Lui Bűvész a Spirit FM stúdiójában bűvölte el a műsorvezetőt és a szerkesztőt. Bár most semmilyen varázslatról nem volt szó, pusztán a srácok gömbérzéke és került reflektorfénybe.

2021. Október 27. 18:16, szerda | Bulvár

Kiss Anna optimistán várja a közelgő világbajnokságot

Megkezdődött az őszi szezon a bikini fitneszmodellek számára, a 24 esztendős Kiss Anna pedig egy kemény felkészülési időszak után immáron két eredményes verseny van túl.

2021. Október 27. 18:07, szerda | Bulvár

Csütörtöktől játsszák Bergendy Péter Post Mortem című filmjét a mozik

Csütörtöktől játsszák a mozik Bergendy Péter rangos fesztiváldíjakkal elismert Post Mortem című horrorját.