Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:21, kedd | Belföld
Forrás: OrintPress

Szerdán újabb üzemanyagár-emelés jöhet

Szerdán újabb üzemanyagár-emelés jöhet

6 forinttal nő a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon szerdától - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

Így a benzin átlagos ára 396 forintra nő, a gázolajé pedig 383 forintra. Az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább kutak között akár 40 forint is lehet.

Sajátos, hogy a múlt heti 5-5 forintos benzin, illetve dízelár-emelést a legnagyobb társaságokhoz tartozó kutak nem igazán hajtották végre. A múlt heti emelések után a legdrágább kutakon 403-404 forintos legmagasabb benzinárakkal számolhattunk: ám a töltőállomások nem emelték eddig az áraikat. A legnagyobb társaságok inkább lenyelték a veszteséget, csak ne legyen a totemoszlopon 400 forint feletti ár. Ezt szerda után - jelentős veszteség nélkül - aligha tehetik meg: a benzin ára két hét alatt 11 forinttal, a gázolajé 12 forinttal növekszik.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.