Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 11. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: STOP/Compress

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Hagyományt és modernitást ötvöz a harmadik alkalommal megrendezendő bécsi technobál, amely két bálteremmel és az osztrák főváros legjobb húsz DJ-jével várja a különleges élményre vágyókat.

Harmadik alkalommal rendezik meg 2012. január 14-én a hagyományos bécsi báli szezon talán egyik legbizarrabb táncos estjét, a Bécsi Techno Bált (Wiener Techno Ball). A rendezvény ötvözi a hagyományt és a modernitást: a klasszikusan modern stílusban berendezett bálteremben tradicionális báli ruhákba bújó férfiak és nők táncolnak elektronikus zenére.

A rendhagyó táncest kiatalálóinak az volt a célja, hogy a kor igényeihez igazodó bált hívjanak életre a világ egyik leghíresebb báli helyszínén, Bécsben.

A harmadik alkalommal megrendezendő technobálon külön erre az alkalomra készült speciális dekoráció, két bálterem és Bécs legjobb húsz house- és techno-DJ-je várja a bulizni vágyókat a Club Pratersauna-ban. Belépni csak báli- vagy koktélruhában, öltönyben, frakkban, egyenruhában, népviseletben, dirndliben vagy fantáziakosztümben lehet, a Stílussarokban pedig maga Christian Sturmayr hajstylist gondoskodik a vendégek megfelelő frizurájáról.

A technobál idei újdonsága, hogy a művészet is helyet kap a bálteremben: minden órában Stefan Künzler "Digitális Ballet Show"-ja látható. A falra vetített videóhoz természetesen klasszikus bécsi keringő az aláfestő zene. A PS Artspaceben pedig a sikeres nemzetközi művész, Valentin Ruhry installációit csodálhatja meg a táncban megfáradt közönség.

Aki bírja reggelig, azt vasárnap délig tartó afterpartyra várják a szervezők.

További info: http://www.technoball.at

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk