Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. Január 09. 06:35, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok

Többfelé okozhat gondot az ónos eső

Többfelé okozhat gondot az ónos eső

Többfelé is ónos eső esett csütörtökre virradóra az országban.

Ónos eső miatt figyelmeztetést adott ki csütörtökre Pest, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Elsősorban északon, északkeleten alakulhat ki helyenként ónos eső, fagyott eső, északkeleten akár hó is.

Az Országos Meteorológiai Szolgála napi előrejelzése szerint eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég csütörtökön, majd délután nyugat, délnyugat felől felszakadozik a felhőzet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Dunántúlon élénkülhet meg néhol a déli szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire mínusz 1 és 7 fok között valószínű. Késő estére mínusz 3 és 1 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el