Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2011. Augusztus 09. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcán enyelgett Hermione

Utcán enyelgett Hermione

Emma Watson már nyíltan vállalja új lovagját, és így úgy sikerült őket lencsevégre kapni, ahogy a színésznőt maximum csak a vásznon lehetett látni.

Az elmúlt évtizedet azzal töltötte Emma Watson, hogy Hermione Grangerként varázsolgatott. Sok azonban nem ragadt rá a mágia tudományából, mivel nem sikerült láthatatlanná tennie magát és új lovagját, amint egymásnak estek az utcán. Pedig elviekben Emma mindent megtesz azért, hogy ne higgye senki Johnny Simmons-t a szerelmének. A páros ennek ellenére bátrán csókolózott az egyik étterem előtt, miután megebédeltek. Ezek után a fiatal színésznő már hiába mondja, hogy csak kollégák és barátok Johnny-val, hiszen ez nem éppen a szokásos üdvözlési forma haverok között. Főleg, hogy őt ilyen helyzetben maximum a vásznon láthatta bárki is.

Simmons a kisfiús külseje ellenére tökéletesen beleillik a szintén kisfiús külsejű Harry Potter sztár zsánerébe. Emma eddig főleg tőle idősebb rockerekkel szűrte össze a levet, akik előszeretettel néztek a pohár fenekére, és ekkor általában balhéba is keveredtek. A színészt pedig pár éve egy hét alatt kétszer is őrizetbe vették. Először gyorshajtás, majd illegális alkoholfogyasztásért. De azóta sem veti meg a bulizást.

Címkék: emma watson

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.