Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2015. Szeptember 17. 09:22, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Varga Ádám: Próbálom a maximumot kihozni!

Varga Ádám: Próbálom a maximumot kihozni!

Szeptember 19-én rajthoz állsz a Polaris Off Road Maraton III. Futamán, ami az Somogyaszalói pályán kerül megrendezésre.

Mesélnél az eddigi pályafutásodról a portálolvasóknak?
- Kezdetben a közeli területeken, majd cross pályákra jártam. Majd bebizonyosodott, hogy szeretnék kicsit komolyabban foglalkozni a quadozással.
Később, a Béren megrendezett Polaris quad versenyen már egy kategóriával feljebb, egy komolyabb quadal indultam, egy Suzuki LTR típusú quaddal.
Innentől kezdve lehetőségeimhez mérten próbálok minél több versenyen részt venni és helytállni.

Most milyen vassal teszed tiszteleted a rendezvényen, és kik várhatóak rajthoz állni a kategóriádban?
- Suzuki párti maradtam azóta is, ismét azzal indulok. Kategória társam Gévay Árpád, illetve egyik jó barátom Süle Tamás, aki egyben a szervizesem is, szintén rajthoz áll.

Mit jelent számodra a quad motorsport?
- A Quadsport kezdetben egy jó időtöltésnek indult, de mára már nem csak hobbivá vált, hanem egy, akaraterővel megtűzdelt, kitartó erőt adott az életemnek, Amikor a motoron ülök, elfelejtem az élet gondjait, szabadnak, önfeledtnek érzem magam.

A Somogyaszalói pályáról mi a véleményed?
- Kíváncsian várom az Somogyaszaloi versenyt, mert egyelőre még nem tudok információt a pályáról illetően, de bízom, hogy ismét jó pályát alakítanak ki a rendezők az előzőkhöz hasonlóan, és próbálok minél jobb helyezést elérni kategóriámban.

Mi a célod az Somogyaszalói versenyen?
- Próbálom a maximumot kihozni magamból és a motoromból egyaránt. Mind felkészülésben és mind a kitartásomból adódóan helytállni, valamint a bajnokságon az eddigi eredményemet megtartani és előnyömet tovább növelni.


Beszélnél a 2015-ös 2016-os versenyzési terveidről?
- Lehetőségemhez mérten próbálok idén még a lehető legtöbb versenyre eljutni, de jövőre szeretnék az endurozás mellett quadcrossra is eljutni!

Támogatóid?
- Támogatóim sajnos, nincsenek, de a barátaim és párom, aki minden versenyemen ott szurkol nekem, elég erőt ad ahhoz, hogy bebizonyítsam neki és magamnak is, hogy sikerül elérnem céljaim a versenyeken.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Címkék: motorsport, quad, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 18:12, péntek | Sport

Szoboszlai a hétvégén visszatérhet

A hétvégén várhatóan visszatérhet kisebb sérülése után Szoboszlai Dominik, a RB Leipzig labdarúgója.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 11. 15:15, kedd | Sport

Nagyszerű győzelem!

A Ritmus Ase az A-Híd Szilveszter Rallye-ra visszatért a 2019-ben közös bajnoki címet szerzett Vincze Ferkóhoz és a győztes recept ismét működött,

2022. Január 11. 13:02, kedd | Sport

Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.