Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2013. Április 17. 09:28, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Végre itt a jó idő!

Végre itt a jó idő!

Pár hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy ennyit kell várnunk mire megérkezik a jó idő és birtokba vehetjük a természetet anélkül, hogy fáznánk.

Hiába "jött" ki hosszú hétvégére a március 15-e, az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Így mondhatjuk, csak halmozódik a szabadidős, jó időben megtehető programok iránti vágy bennünk. Végre itt a jó idő, irány a szabad levegő!

Győr és környéke ilyen szempontból (is) sok sok lehetőséget kínál számunkra. A belvárosi sétáktól kezdve, a megannyi kulturális programon, szórakozási lehetőségen, Rába parti programokon át egészen a környékben található borvidék bejárásáig, felfedezéséig szemezgethetünk.

A családosok is bőven válogathatnak, a méltán híres győri állatkertben április 20-án SZent György napot tartanak, ahol a tavasz beköszöntét ünneplik. A Vaskakas Bábszínáz programjaival szintén az ő igényeiket kívánaj kielégíteni, így a gyerkőcök sem unatkoznak. A kultúra kedvelői ugyan ezen a napon a Győri Nemzeti Színházban, egy klasszikust a Csinibabát nézhetik meg. Április 25-én a Magvassy Mihály sportcsarnokban a XIX. Ovi Olimpia döntőt tekinthetik meg az érdeklődők.

A győriek és a Győrbe utazók élvezettel várják már első fagyijukat a sétálóutcán, az első teraszon megivott kávét, elfogyasztott süteményt. Valljuk be őszintén, az általános hangulatunk is messze menően más, mint a szürke, hideg téliesebb napokon. Ezt nem kihasználni, nem meglovagolni az időjárás adta lehetőségeket nagy vétek lenne ennyi várakozás után. Legyen szó egy délutáni sétáról vagy egy szabadban, aktívan eltöltött hétvégéről, de érdemes kilátogatni a természetbe.

Hotel Paár Szieszta
9024 Győr, Attila u 41-43.
Tel./fax: +36 96/527-443
+36 96/427-444
E-mail: szieszta@hotelspaar.hu

Címkék: győr, hotel, szállás, szieszta

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 19:08, szerda | Belföld

Az idén végre lesz hazai kajszi- és őszibarack

A legtöbb nyári gyümölcsből valamivel jobb termés várható, mint az elmúlt két évben, és jó hír, hogy a tavalyi és a tavalyelőtti hiány után az idén lesz hazai kajszi- és őszibarack,

2022. Május 18. 13:09, szerda | Belföld

Andrzej Duda: Brüsszel késlelteti a magyar helyreállítási alap eszközeinek folyósítását

Brüsszel késlelteti a magyar helyreállítási alap eszközeinek folyósítását, miközben Magyarország energiabiztonsága komoly beruházásokat igényel

2022. Május 18. 12:02, szerda | Belföld

A Balaton megóvásáért indult ökológiai és kulturális programsorozat

A Balaton megóvása érdekében ökológiai-kulturális programsorozat indult, amely a tervek szerint 2023 után is folytatódik.

2022. Május 18. 10:01, szerda | Belföld

Egyéves gyerekük mellett rejtegette a drogot a házaspár - Videó

Az apát és az anyát lakásukban fogták el a miskolci nyomozók, míg a drogbizniszben alattuk álló díler kezén az utcán kattant a bilincs.