Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2022. Február 19. 11:07, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Videóra vették az embercsempészek elfogását

Videóra vették az embercsempészek elfogását

Csólyospálos térségében állították meg a rendőrök az a két járművet, amelyekben három moldáv bűnelkövető tucatnyi szírt rejtegetett.

Pénteken 2 óra 10 perckor a Készenléti Rendőrség munkatársai – a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Szegedi Osztályának jelzése alapján – intézkedés alá vontak két, egymástól nem messze közlekedő külföldi rendszámú járművet Csólyospálos külterületén – közölte a rendőrség.

Az egyiket egy 30 éves moldáv férfi vezette; az ő kocsijában 12, magát szír állampolgárnak valló határsértőt találtak. A másik autóban ülő két férfi – egy 20 és egy 21 éves moldáv állampolgár – a gyanú szerint előfutóként vett részt a bűnelkövetésben.

A gyanú szerint a három moldáv állampolgár a határsértőknek segítséget akart nyújtani abban, hogy Nyugat-Európába jussanak, ezért velük szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – eljárást indított.
A migránsokat – meghallgatásuk után – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 09:06, csütörtök | Kék hírek

Két rendőrt is megvert egy szlovák férfi Miskolcon

Az egyik rendőrt páros lábbal rúgta fejbe az agresszív férfi.

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.