Városlista
2022. január 21, péntek - Ágnes

Hírek

2012. Március 25. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: OrientPress

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika hátat fordít a szexiparnak

VV Szandika új szerelme kedvéért felhagy erotikus munkáival, pedig még csak néhány hete ismerik egymást. Ilyen a szerelem.

A volt villalakóra néhány hete talált rá újra a szerelem, azóta szinte minden idejüket együtt töltik. Olyannyira nagy a szerelem, hogy Szandi képes odadobni mindent, állítása szerint átgondolta a jövőjét, és újdonsült barátja kedvéért felhagy erotikus munkáival is. Szandika az Erotika Expón még látható lesz, de csak azért, mert a már korábban elfogadott felkérést nem akarta lemondani.

Pedig a szakmában dolgozók szerint Szandika vagyonokat kereshetne. Már tárgyalt vele Tomor András pornóproducer is, de az egykori villalakó most fontosabbnak tarja a magánéletét, párja pedig érthető módon nem örülne, ha ilyen ajánlatokra igent mondana a szőkeség, legalábbis ezt mesélte a Borsnak.

Szandikát korábban sok csalódás érte, azt hitte nem bízhat a férfiakban, de mostani kapcsolatának szerinte van jövője, ezért érdemes áldozatot hoznia."Ez szerelem volt első látásra." - mondja a VV sztár.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

2022. Január 19. 18:01, szerda | Bulvár

Daniel Radcliffe alakítja a zenés paródiáiról híres Weird Al Yankovicot

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot.

2022. Január 19. 15:05, szerda | Bulvár

Tom Hanks új szerepben

Tom Hankszel forgatja újra Marc Forster Az ember, akit Ovénak hívtak című nagy sikerű svéd vígjátékot.