Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. December 08. 17:15, szombat | Belföld

Piros riasztás Baranyában, közlekedők figyelmébe ajánljuk!

2012. Május 04. 14:15, péntek | Kék hírek

Miért mentek rossz címre a tűzoltók? Halálos lakástüzet vizsgáltak ki

A fegyelmi vizsgálat megállapítása szerint sem a pomázi tűzoltóság ügyeletes tisztje, sem a szolgálatparancsnok sem felelős azért...

2012. Május 02. 07:17, szerda | Kék hírek

Kigyulladt kétszáz köbméter faanyag

Több mint kétszáz köbméter faanyag gyulladt ki egy fakitermelésen Ópályi és Papos között hétfőn – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

2012. Április 27. 14:13, péntek | Kék hírek

Lángok csaptak fel a toronyházban

Két ember megsérült abban a tűzben, amely egy tízemeletes társasház egyik lakásában keletkezett a kora reggeli órákban Szolnokon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő pénteken az MTI-vel.

2012. Április 20. 14:17, péntek | Kék hírek

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Cserkeszőlőn

Egy munkagép földmunkák közben átvágott egy gázvezetéket Cserkeszőlőn a gyógy- és strandfürdő közelében; a gázszivárgás miatt biztonsági okokból kiürítik a környéken lévő épületeket.

2012. Április 16. 07:15, hétfő | Kék hírek

Újabb tűz - ki lehet a gyújtogató?

Tizenöt hektáron égett egy bozótos, gazos, gyümölcsös terület Őrbottyán és Csomád között vasárnap dél körül, valószínűleg gyújtogatás állhat a háttérben - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

2012. Április 14. 14:09, szombat | Kék hírek

Hatalmas tűz volt a sertéstelepen

Teljesen megsemmisült egy sertéstelep üresen álló állattartó épülete az esti órákban a Törökszentmiklóshoz tartozó Surjány külterületén – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

2012. Április 13. 07:15, péntek | Kék hírek

Tapolcai helyzet: a rendőrség szerint nem gyilkosság történt

Rendőrség: a helyszíni szemle kizárta az idegenkezűséget. Két holttestet találtak csütörtök délelőtt egy tapolcai családi házban, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a középkorú férfi és nő életét.

2012. Április 03. 14:13, kedd | Kék hírek

Semmi sem maradt a csárdából

Reggel fél hatkor fejeződött be annak a csárdának az oltása, amely éjfél után gyulladt ki Balatonakali és Balatonfövenyes között; a tűzben több pavilon is kiégett, de senki nem sérült meg.

2012. Március 30. 14:15, péntek | Kék hírek

Annyi a tűzeset, hogy lassan nem lesz, aki oltsa

A fatelep és a csarnok is kigyulladt pénteken hajnalra a miskolci Nádasréten, a Tallér utca végén – közölte a Borsod Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.

2012. Március 27. 07:15, kedd | Kék hírek

Húsz hektár égett

Húsz hektáron égett le a száraz fű hétfőn Sóly külterületén; a tűz lakott területen kívül keletkezett, így emberi életet nem veszélyeztetett.

2012. Március 16. 14:09, péntek | Kék hírek

Hiába a tilalom, erdő-, avar- és bozóttüzekhez vonultak a tűzoltók

Az országos tűzgyújtási tilalom ellenére szinte egymás után lobbant lángra több erdős, cserjés terület - zömmel az emberi felelőtlenség miatt - csütörtökön Pest megyében; estig 64 ilyen riasztást kaptak a tűzoltók.